Uutiset

SADE IoT Boosterin avulla nopeutta ja tehokkuutta tuotekehitykseen

Entiset nokialaiset perustivat SADE Innovationsin vuonna 2017. Muutaman IoT-hankkeen jälkeen yritys lähti kehittämään osaamisestaan omaa ratkaisua, jonka ansiosta se on menestynyt hyvin tuotekehitysprojektien alihankintabisneksessä.

Lue lisää

L7 Driven ratkaisu parantaa merkittävästi akkujen elinkaarta ja käytettävyyttä

L7 Drive Oy:n tie on kulkenut uuden sähköajoneuvon kehittämisestä IoT-energiaratkaisujen kehittäjäksi. Sen kohdeasiakkaita ovat erityisesti tele- ja autoalan yritykset, jotka ovat hyvin kiinnostuneita sen kehittämistä akkukäyttöjen uusista ratkaisuista, joilla mahdollistetaan akkukennojen tehokas käyttö turvallisesti ja aiempaa edullisemmin sekä älykkäiden akkukäyttöjen edellyttämät monitorointi ja ohjausjärjestelmät.

Lue lisää

Riot Innovations edistää kestävää kehitystä älypistorasioilla

Perinteinen pistorasia antaa siihen kytketylle laitteelle kaiken aikaa tasaisesti sähköä jättäen asiakkaan tietämättömäksi siitä, minkä verran eri laitteet sähköä kuluttavat. Mutta jos pistorasiassa olisi älyä, se toimisi porttina kaikkiin siihen yhdistettyihin laitteisiin.

Lue lisää

Älylukko puolessa minuutissa oveen kuin oveen – ”vahvuutemme on yksinkertaisuus”

Juha Häkkinen ja Tuomas Koski perustivat IoT- ja Smart Home-tuotteisiin ja ratkaisuihin erikoistuneen Pindora Oy:n vuonna 2016. Ensimmäinen tuote, Pindora -älylukko, tuotiin markkinoille vuonna 2019, ja älylukon toinen sukupolvi julkaistaan vuonna 2020.

Lue lisää

Fieldsight-tuotteet – langattomilla kenttäyhteyksillä lisää tehokkuutta toimintaan ja turvallisuutta työntekijöille

Wizense Oy perustettiin vuonna 2016 Microsoftin Polku-ohjelman myötä. Yritys kehittää kenttätyöntekijöiden käyttöön, paikannukseen ja etähuollon tehostamiseen Fieldsight-brändin tuotteita ja palveluita. Tuotteet vastaavat teollisuuden kasvavaan tarpeeseen digitalisoida ja automatisoida liiketoimintaa langattomien yhteyksien avulla. Tuotekehityksessä oli tukena myös IoT Paja Säätiö.

Lue lisää

LinkedIn

1